Ahhoz, hogy a számlázó program használatához szükséges használatbavételi kódot azonnal eljuttathassam az Ön részére, kérem, töltse ki az alábbi űrlapot:

Minden Ön által megadott adatot bizalmasan kezelünk. A rendelkezésünkre bocsátott információt sohasem adjuk ki harmadik fél felé. Személyiségjogait a legmesszebbmenőkig tiszteletben tartjuk.

Az Ön vezetékneve: *
Az Ön keresztneve: *
Az Ön e-mail címe: *
A cég megnevezése (amely részére a szoftvert vásárolja):

Fontos figyelmeztetés:
Az itt megadott cégnevet  kell használatbavételkor is megadni! (a használatbavételi kód a regisztráció során megadott adatokkal érvényes csak, azok megváltoztatása, elírása nem teszi lehetővé a program futtatását.)
*
Az előbb feltüntetett cégnévhez tartozó adószám: *
Az előbbi cégnévhez tartozó cím, amit a számlán fogunk feltüntetni:
Irányítószám: *
Város: *
Utca, házszám: *
     
Az Ön telefonszáma:
(a rendelés visszaigazolhatóságához)
 
     
Kéri a program általunk történő telepítését?
(A megvásárolt számlázó program telepítése, interneten keresztüli hozzáféréssel. A szolgáltatás elvégzéséhez internet elérés szükséges.
A telepítés díja a program árán felül további 6.000.- Ft + ÁFA )
*
     
Megjegyzés:  

A *-al jelölt adatok magadása nélkül megrendelését nem tudjuk feldolgozni!

A "Küldés" gomb megnyomását követően e-mailben azonnal visszaigazolom Önnek a rendelést és elküldöm a használatbavételi kódot, mellyel 14 napig tudja teljes funkcionalitással használni a letöltött és feltelepített számlázó programot.

Elküldöm Önnek e-mailben a számlázó programról szóló díjbekérőt is, mely alapján a fizetendő összeget át tudja utalni a díjbekérőn szereplő bankszámlaszámra.

A pénz beérkezését követően email-en küldöm Önnek a számlázó program aktiválásához szükséges kódot (a kód megadása után a szoftver a használati idő korlátozása nélkül használható), a számla elektronikus példányát és az adóhatóság részére szükséges nyilatkozatot.

Egyes levelező rendszerekben elképzelhető, hogy levelünk a levélszemét mappába kerül ezért kérem, hogy azt is figyelje, illetve az így beérkezett levelet jelölje meg, hogy nem levélszemét!

A fizetendő összeg: 10.890.- Ft + ÁFA

A megrendelés elküldéséhez kattintson a "Küldés" gombra

Számlázó program felhasználási feltételeinek (licensz szerződésének) megtekintése.