FIGYELEM!

Fontos információ meglévő ügyfelink részére, akik már  használják A Számlzó Programot.


“2021. január 4-étől kötelező adatot küldeni a NAV-hoz minden olyan számláról, módosító, érvénytelenítő számláról, amire az áfatörvény számlázási szabályai vonatkoznak. [2007. évi CXXVII. törvény az általános forgalmi adóról, 10. melléklet.] (forrás: onlineszamla.nav.gov.hu))

Az adatszolgáltatási kötelezettség mind az online, mind a telepített (offline) számlázószoftverekre, mind pedig a kézi számlatömbből kiállított számlákra is kötelező érvénnyel vonatkozik, ezért szükséges, az Ön által korábban feltelepített számlázó program frissítése.

 

Elkészítettük a szükséges frissítést…

…amelynek letöltésével és telepítésével Ön és A Számlázó Programja is naprakész és “NAV álló”  lesz.

A frissítés letöltésének díja 7.950 Ft + Áfa.
Amennyiben a telepítést is szeretné tőlünk megrendelni, annak díja 6.000 Ft + Áfa.

 

A letöltés menete:

Kattintson a kérem a frissítést gombra, töltse ki az ezután megjelenő űrlapot! Az űrlap elküldését követően kollégánk megküldi Önnek a frissítésről és a kért szolgáltatásokról a díjbekérőt.

A díjbekérő kiegyenlítése után amennyiben kérte a frissítés általunk történő telepítését, úgy munkatársunk hívja Önt a megadott telefonszámon a frissítés interneten keresztül történő elvégzésének időpontjával kapcsolatban.

Ezután emailen elküldjük a Számlázó program frissítéséről szóló számlát (amely már pénzügyi teljesítést nem igényel) és a frissítés menetét leíró dokumentumot.

Frissíteni szeretnék!