Szállító adatainak megadása

 

A Szállító adatainak megadásához kattintson a bal oldali Rendszer legördülő menüben a Beállítások fülre, vagy egyszerűen csak az alatta lévő fogaskerékre!

 

Beallitasok 2 - Rendszer beallitas


A megnyíló Számlázó Program beállítások ablak bal oldali menüpontjai közül kattintson a harmadikra, a Szállító adatai fülre! A megjelenő szövegmezőben egy beírt sor található Demó cég kifejezéssel.

Ezt a szöveget kell felülírnia azzal a cégnévvel (egyéni vállalkozás esetén a vállalkozó nevével), amelyet a használatbavételi kód megkérése során megadott!

 

Beallitasok 12 - Szallitoadatai1


A többi sornak tartalmaznia kell a számla - törvényileg előírt - kötelező adatait: a cég (vagy bejegyzett telephely) címe és adószáma. Ezeket mindenképpen be kell írnia, hogy érvényes legyen a számla. Erről bővebben tájékozódhat a Jogszabályok menüponton belül.(További adatokat is megadhat - mint például a cégjegyzékszámát, vagy a cég elérhetőségét - ha kívánja.)
A szövegablak pont úgy működik mint egy egyszerű szövegszerkesztő. Még formázni is tudja a beírt adatokat a szövegablak fölött található ikonok segítségével. (Betűméret, betűvastagság, betűtípus és szín.)

 

Beallitasok 13 - Szallitoadatai2

 

Ha megváltoztatta a szövegek formátumát, méretét vagy színét akkor szükséges lesz egy külön beállításra, ha nyomtatásban is ezt a formát szeretné látni. Ehhez a Rendszer beállításokon belül kell megkeresni az Opciók alpontot és azon belül pedig a Formázás nélküli gyorsnyomtatást. Ezt az opciót kell NEM-re állítani ahhoz (dupla kattintás ha esetleg Igen-re lenne állítva), hogy a formátum változtatásokat a Számlázó Program nyomtatásban is engedélyezze.

 


Fontos figyelmeztetés:  Az első sor megváltoztatása vagy elírása megakadályozza a program futását! Használatbavételi kód nélkül pedig nem tudja átírni ezt a sort!


Használatbavételi kód nélkül - vagy a kód lejártát követően - a Számlázó Program nem fogad el semmilyen cégnévet. Helyette a Demo cég szöveg lesz olvasható a képernyőn vagy a kinyomtatott számlán.

Ha még nincs használatbavételi kódja, kattitnson a Megrendelés menüpontra.


A regisztráció elküldésével a megjelölt e-mailre azonnal megküldjük a kódot, és Ön azonnal, élesben tesztelheti! 

 

 

 

Vissza a főoldalra

 

.