Rendszerbeállítások

 

A Számlázó Programot úgy írtuk meg, hogy a telepítést követően nincs szükség a beállítások megváltoztatására ahhoz, hogy használni tudja a programot. Van azonban néhány lehetőség, amivel testre szabhatja a szoftvert.

Ehhez a bal oldali Rendszer legördülő menüben kattintson a Beállítások fülre, vagy egyszerűen csak az alatta lévő fogaskerékre!

 

Beallitasok 2 - Rendszer beallitas


A megjelenő ablak bal oldalán a Rendszer beállítások fülre kattintva találja meg az alapértelmezett beállításokat. Nézze át ezeket a beállításokat, de csak szükség esetén változtassa meg azokat!

A nyomtatandó számlák példányszámának megváltoztatásához jelölje ki a Nyomtatás csoportban, a Számla nyomtatási példányszám sorban, az alapértelmezett értéknek beírt kettes számot! Kattintson a számra kétszer az egérrel és egyszerűen írja át a kívánt mennyiségre!

Ha a HUF (magyar forint) és az EUR (euro) mellett más devizában is kíván számlázni, akkor - a Devizanemek, árfolyamok csoportban, a Devizanemek felsorolva,vesszővel ellátva sorban, kattintson kétszer az EUR betűszó mögé, írjon be egy vesszőt, majd a szükséges devizanem(ek) kódját (mint pl. USD). Minden kód után tegyen vesszőt, és ne használjon szóközt! Az Alkalmaz gomb megnyomását követően a rendszer eltárolja a változtatást.

 

Beallitasok 9 - Renszerbeallitasok1


A jobb oldali függőleges csúszka lefelé mozdításával további adatok válnak láthatóvá.

Ha háttérkép nélkül kívánja használni a programot, akkor az Indítás csoport, Indító képernyő sorában, az IGEN szóra kétszer kattintva tudja kikapcsolni ezt a funkciót.

 

Beallitasok 10 - Renszerbeallitasok2


A jobb oldali csuszkával tovább gördítheti lefelé az ablakot, és állíthatja át az alapértelmezett értékeket, ha szükséges. Az Alapértelmezett gomb megnyomásával Ön bármikor visszaállíthatja a telepítéskor érvényes értékeket. De ne feledje, ilyenkor valamennyi, itt beállított változtatást elveszíti a program! Javasoljuk, hogy jegyezze fel a változtatásait, hogy szükség esetén a rendelkezésére álljon egy visszaállítást követően!

A beállítások végeztével nyomja meg az Alkalmazás gombot a változtatások véglegesítéséhez!

 

Beallitasok 11 - Renszerbeallitasok3

 

 

 

Vissza a főoldalra

.