Alapértelmezett fizetési mód beállítása

 

A bal oldali Rendszer legördülő menüben kattintson a Beállítások fülre, vagy egyszerűen csak az alatta lévő fogaskerékre!

 

Beallitasok 2 - Rendszer beallitas


Ezt követően kattintson bal oldalon a Számlázási adatok menüpontra, hogy beállíthassa a számla alapértelmezett fizetési módját!

 

Beallitasok 2 - AFA kulcs beallitas


A Fizetési mód mezőben egy legördülő menüből választhatja ki, hogy az alapértelmezett fizetés készpénzben, átutalással vagy csekken történjen-e.

 

A Fizetési mód kiválasztása után kattintson az Alkalmaz gombra, hogy elmentse a változtatást. (Természetesen egyszerre több elemet is megváltoztathat a Számlázás adatai menüpontban, de soha ne feledje elmenteni a módosításokat.)

 

Amennyiben Ön egy másik Fizetési Módot szeretne feltüntetni számláin (pl. Postai utánvét) akkor egy új számlán a Fizetési mód legördülő mezőbe Ön beírhatja a feltüntetni kívánt módot. Ezt a program a számla véglegesítése után megjegyzi és így később a legördülő menüből kiválasztható. Továbbá a fent említett módon alapértelmezetté is tehető.

 

Figyelem!!

A Fizetési Mód mező csak egy bizonyos mennyiségű karaktert tud kezelni. Ez a korlát 30 karaktert jelent! Ezen felül a program nem tudja értelmezni az új fizetési módot.

 

 

Vissza a főoldalra

.