Automatikus PDF számla készítés

A Számlázó Program az elkészített számlát PDF formátumban is automatikusan el tudja készteni.

 

Hol tud ezzel pénzt megtakarítani?

Például azzal, hogy az így elkészített számla emailen a kiállítás után azonnal elküldhető (a postától függetlenül) az ügyfele azonnal fel tud készülni a fizetésre, ki tudja fizetni.

Én feltételezem, hogy ha valaki megrendel valamit, akkor azt úgy teszi meg, hogy a szolgáltatásért, termékért fizetendő összeg a rendelkezésére áll. Ha Ön gyorsan tud szállítani, szolgáltatni, és az ügyfelei gyorsan tudnak fizetni akkor ezzel is növeli cége hatékonyságát és ezzel nem kevés pénzt tud megtakarítani.

FONTOS!

A PDF-ben készült és elküldött számla nem elektronikus un. e-számla. Nem helyettesíti az eredeti példányt. Ez egy eredeti példány elektronikus másolatának felel meg (mintha fénymásolóval lemásolta, vagy lapolvasóval beolvasta volna).

Mit kell tennie ehhez?

  • Telepítse a bullzip pdf printert (ha ez nem lenne még telepítve, letölthető a www.bullzip.com címről) telepítés után ne felejtse az alapértelemzett nyomtatót visszaállítani a korábban használtra!
  • Állítsa be a számlázó programban hogy hanyadik példányt kívánja PDF formátumba „nyomtatni”. Rendszer menüpont / Beállítások / Rendszerbeállítások, majd kattintson az alkalmaz gombra!
  • Hogy egyszerűen megtalálja a PDF állományokat tegyen ki a program mellett lévő PDF könyvtárról egy parancsikont a programot indító parancsikon mellé.

PDF számla beállításai

A beállítások után minden számlanyomtatásor a program elkészíti a számlát PDF formátumban is számlaszám_cégnév.pdf formátumban.

Több információt szeretne?