Számlázó Program - Szállítói adatok változtatása 2 - Cégnév

Kérdés:


"Cégünk neve megváltozott, hogyan tudom ezt a Számlázó Programban megváltoztatni??"

.


Rendszerünk a Számlázó Programhoz szükséges használatbavételi és az aktivizációs kódot a megrendelésen szereplő névhez generálja le. Ezért van szükség már a megrendelésnél a cégnév megadására és a különböző karakterek pontosságára (kis-, nagybetű, pont, kötőjel stb.). Viszont természetesen van arra mód, hogy a Számlázó Programban megváltoztassuk cégünk nevét. Ehhez viszont új kódokra lesz szükségünk, melyet egy új megrendelés kitöltésével tudunk elérni. 

A teendő tehát az, hogy az új cégnévvel kitölt egy megrendelőlapot majd a megjegyzésben feltünteti, hogy névváltoztatás illetve a korábbi megrendelésben szereplő cég nevét, megrendelőjét. Ezzel mi be tudjuk azonosítani, hogy a korábbi megrendelés valós-e, kiegyenlítésre került-e már a számla. Ezt követően mi kiküldjük Önöknek az új névhez tartozó használatbavételi illetve aktivizációs kódokat. A cégnév változtatás természetesen díjmentes.

Miután Ön megkapta a kódot, a Számlázó Program - Rendszer menüponton belül a Beállítások - Szállító adatai fülön találja meg a korábbi adatokat. A legfelső sorban a cégnevet. Ezt változtassa meg a megrendelésben szereplő névre, majd kattintson a Bezárás gombra.

 

1 -  szállító adatai2


(Ekkor a program rákérdezheti, hogy szeretné-e elmenteni a változtatásokat, válaszoljuk, hogy IGEN.)

Ezután egy biztonsági figyelmeztetés ugrik fel, hogy Ön megváltoztatta a cég nevét és a számlázó program megkérdezi, visszaállítsa-e a korábbi adatokat. Válaszoljuk azt, hogy NEM.

 

2 -  szállító adatai

 

Ezt követően a program lehetőséget ad az új aktivizációs kód beírására, melyet mi elküldtünk Önöknek az új megrendelés után.

 

3 -  szállító adatai