Gyakran Ismételt  –
Általános Kérdések

Csokorba szedtük a leggyakoribb kérédseket és válaszokat, hogy a lehető leghamarbb megkaphassa a válaszokat a kérdéseire A Számlázó Programmal kapcsolatban.

Igen. A Számlázó Program 5-tel megoldható ez a kérdés.
A program képes arra, hogy két külön alkalmazásként fusson. Az egyik a proforma, előleg számlákat kezelő, a másikkal a tényleges számlákat tudjuk kiállítani. Előnye a Számlázó Programnak az, hogy a két alkalmazás összekapcsolható, tehát ha korábban kiállítottunk egy számlát, mint előlegszámlát azt a másik alkalmazás tudja majd kezelni és pillanatok alatt kiállítható a végleges számla is.

Nem. A Számlázó Program 5 megvásárlása esetén nem csak 1 éves license-t vásárol, hanem örök használati jogot. A Számlázó Program az évek során több fejlesztésen esett át, amivel ügyfeleink számára szeretnénk még kezelhetőbbé és felhasználóbarátabbá tenni a programot. Ezeknek a frissítéseknek van díja, de ez teljesen opcionális, tehát ha Önnek és cégének nincs szüksége a Számlázó Program új verziójára, akkor ezt nem szükséges megvásárolni.

A Számlázó Program 5 egyelőre csak Windows operációs rendszereken működik. Ebbe beletartoznak az újabb Windows 7-es rendszerek és a korábbi, XP,Vista stb. rendszerek is. Viszont a jövőben tervezzük a programot továbbfejleszteni, hogy más operációs rendszereken (MAC OS X, Linux...) is maradéktalanul használható legyen.

A Számlázó Programban könnyedén beállítható, hogy a számla sorszáma egyedi legyen, így több telephely esetén azok könnyen megkülönböztethetőekké válnak a könyvelés számára. Viszont a NAV számára szükséges az, hogy a programra vonatkozó licensz minden telephelyre külön meglegyen. Tehát a Számlázó Programot annyiszor kell megvásárolni, ahány telephelyen használja az adott cég a programot. A többszöri megvásárlás telephelyenként értendő, nem pedig számítógépenként. Ha egy telephelyen a programot hálózati helyről több számítógép is használja ahhoz elég csak 1 program megvásárlása.

A Számlázó Program 5 úgy készült, hogy egy mindenki számára könnyen és egyszerűen használható legyen. A raktárállományok és készletek összekapcsolása nem volt cél a program megírásakor. Ez a speciális igény ritkán merül fel ügyfeleink körében ezért a raktárállományok és készletek kezelése csak nehezítené a program könnyen kezelhetőségét.

Sajnos a Számlázó Program 5 egyelőre csak magyar kezelő felülettel érhető el, de a jövőben tervezünk olyan irányú fejlesztéseket, melyben más, gyakran használt nemzetközi nyelveken is használható lesz a program. Többek között angol, német, francia stb.

"Egyszerű, könnyen kezelhető és érthető számlázó program, ami a szükséges törvényi előírásoknak megfelel. Én ezzel indultam el, és azóta is használom..."

– K.Gy.

Induljon a letöltés!