A Számlázó Program telepítése

 

Telepítést követően a program tesztelése máris elkezdhető.

Ehhez Önnek semmilyen beállításra nincsen szüksége.

 

Demó verzió

Használatbavételi kód hiányában, illetve mindaddig, amíg a program nincs aktiváva, a szoftver futtatásakor a képernyő jobb alsó sarkban Figyelem, DEMO verzió! felirat látható, és a Szállító kötelező adatai első sorában a Demó cég bejegyzés jelenik meg. Ezt megváltoztatni csak a használatbavételi kód birtokában tudja.

 

Szamlazas 1 - demó verzió

Mindez nem korlátozza a program valamennyi funkciójának kipróbálását, viszont nem tud tíz számlánál többet rögzíteni. A program aktiválását követően azonban a demó verzióban rögzített számláit is érvényes formában kinyomtathatja.


Használatbavételi kód

A használatbavételi kód – amelyet a megrendelést követően e-mailban azonnal megkap a – 14 napos használatra jogosítja fel Önt. Ebben az időintervallumban Ön díjmentesen próbálhatja ki a programot és annak összes funkcióját úgy, hogy akár saját cégnevét használva, számlát állít ki vele.
Ha ezen időkorláton belül Ön kiegyenlíti a használatbavételi kóddal megküldött számlát, megkapja a program aktiválásához szükséges kódot és a törvényileg előírt kötelező dokumentumokat, és Ön egy teljes értékű, egy éven keresztül ingyenesen támogatott számlázó program tulajdonosa lesz.
A számla kiegyenlítésének hiányában a használatbavételi kód 14 nap múlva érvényét veszti, és a számlázó program csak demó módban fog működni. (A rögzített számlák nem vesznek el, és egy későbbi aktiválást követően kinyomtathatók.)
Használatbavételi kódot a Megrendelés menüpontban kérhet, vagy kattintson az alábbi linkre!


Megrendelés


Ha devizában is számláz

Ha Ön devizában is állít ki számlát, akkor ajánljuk, hogy a szoftver telepítésekor installálja a SOAP nevű alkalmazást, amely segít Önnek a deviza elaszámolás esetén. (Ez a programelem később is telepíthető.) A telepítéséről további információt a SOAP eszköz telepítése almenüben talál.


Szoftver beállítások

A számlázó programot úgy készítettük el, hogy nincs szükség semilyen beállításra, Ön azonnal kipróbálhatja a működését. Az aktuális év nyitása a telepítéskor automatikusan megtörténik.
Természetesen a program rendelkezik egy sor, a munkáját megkönnyítő beállítással.

Erről többet a Beállítások menüpontban tudhat meg.


Nyomtató beállítás

A nyomtató beállítására is csak akkor van szüksége, ha a számlákat nem a számítógép alapértelnezett nyomtatóján szeretné kinyomtatni. A nyomtató beállításáról a Beállítások menüpontban a Nyomtató beállítás lenyíló menüben olvashat bővebben.


Program telepítés

Most kattintson a cikk alatt található, Számlázó Program telepítése linkre, és kövesse a lenyíló menüben leírtakat!

A Számlázó Program